ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Yanlış Bilgilendirmesi Faiz Ödetti zeynoli  [06 Aralık 2007, 09:00]
Hsbc Advantage kart kullanıcısıyım. İş değişikliğim nedeni ile kart ödememi atlamışım. Bankamız da bana hatırlatmak için şöyle bir mesaj göndermiş; olduğu gibi yazıyorum.

Sn Zeynep **, kredi kartı hesabınızın son ödeme tarihi geçmiştir. 37, 98 YTL/0, 00 usd ödemeniz gerekmektedir. Daha fazla bilgi için 4440111 i arayınız.

Bunu okuyunca ne anlarsınız? Borcumun 37, 98 YTL olduğunu. Ben o şekilde anladım ve ödemimi internetten eft olarak o şekilde ödedim. Fakat bu ayki ekstremi elime aldığım zaman beklenenden 200 YTL fazla rakam vardı karşımda.

Meğersem sevgili bankamız bize mesaj olarak asgari ödeme tutarını göndermiş. Kendisini bu bilgilendirme için ayrıca tebrik ediyorum. Diğer tebrik de kendilerine e-mail attığım halde bana dönmedikleri için. Boşu boşuna benden faiz alıyorlar ki doğru şekilde bilgilendirilseydim zaten borcumu o zaman kapatır, şu anda zor durumda kalmazdım. ^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
06.12.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.