ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'den İşe Yaramayan Telefon Bankacılığı volkanfuruzan  [05 Aralık 2007, 09:00]
03.12.2007 tarihinde şahsıma ait kredi kartı ekstresinde yabancı bir şirket tarafından para çekildiğini gördüm. İlgili şirketi tanıyamadığım için ilgili bankanın telefon numarasını (4440111) aradım. Uzun süre bekledikten ve gürültülü bir müzik dinledikten sonra görevli telefonu açtı. Kredi kartı numaramı ve kredi kartı şifremi girmemi istedi. Tekrar görüşeceğimizi söyledi.

Numara ve şifreyi girdim. Tekrar uzunca bir süre müzik dinleyip bekledim. Bu sefer başka birisi çıktı. Tüm bilgilerimi sordu. Kredi kartı bilgilerime ulaşamadığını ve bir sorun olmuş olabileceğini, aynı işlemleri tekrarlayıp daha sonra 1'i ve 8'i tuşlamamı istedi. Tekrar aynı şeyleri yaptım. Uzun süre müziklerini dinleyerek bekledim.

Bu sefer bir başkası telefonu açtı ve kampanya hattından aradığımı öne sürdü. Tekrar aynı işlemleri yapmamı istedi. Uygunsuz müziklerini dinlemek için daha fazla vaktim olmadığından beni bir yere aktarmamasını istedim ve telefonu kapattım. İlgili bankanın telefon bankacılığının bu denli yetersiz ve çalışan elemanların bu kadar tecrübesiz olmalarını kınıyorum. Müşteriyi oyalama ve baştan salma tekniklerini hayretle izledim.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
05.12.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.