ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Vermediği Hizmet Ve Kart Ücreti! asbach  [06 Aralık 2007, 09:00]
Beylikdüzü Real civarında oturuyorum. 4 hafta önce HSBC'nin Real içerisindeki ATM'sinden para çekmeye çalıştım fakat gittiğimde ATM kapalıydı. Hafta sonunu düşünerek olabilir dedim ve hafta içi tekrar denedim; yine kapalı.

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. Sorumlu arkadaşın derhal durumu düzelteceğini söylediler. Olaydan bir hafta sonra yine para çekme arzusu ve yine kapalı bir ATM. Sorumluluktan habersiz sorumlu arkadaş yine bilgilendirildi. Bu süreçte bulunduğum yere en yakın ATM Avcılar'da deniyor. Birkaç gün sonra yine gidiyorum, yine kapalı. Farklı bir bankadaki hesabımdan para çekmek üzere Real'in karşısındaki 5M Migros'a girdim ve ne göreyim? HSBC ATM'si. Sorumlu sorumsuz, müşteri temsilcisi ATM nerede var onu bilmiyor.

Az önce baktım, kredi kartımdan 10 YTL üyelik aidatı almışlar. Verilemeyen hizmet karşılığında paramız gasp ediliyor. Bu şikayetin ciddiye alınmaması durumunda HSBC ile olan vadesiz mevduat, vadesiz döviz ve kredi kartı hesabımı kapatacağım.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
06.12.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.