236320 |

| HSBC'nin Haksız Olarak Aldığı Kredi Kartı Aidatı!
mustafaozt
[06 Aralık 2007, 09:00]
Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük bankası kim? Çalıştığım banka mı? Onu bilmem ama HSBC değil. Bunun nedenlerini açıklayacağım. Bir kez, bir bankanın müşteri hizmetleri hem müşteriyi kazanmak hem de kaybetmek için çok önemli bir noktadır. HSBC kredi kartını, önce Levi's daha sonra da Advantage olarak 7 yıldır kullanıyorum.
Bir ay önce kredi kartımı çalındığından dolayı iptal ettirdim ve tekrar gönderilmesi konusundan müşteri hizmetleri ile konuştum. Bir ay boyunca kredi kartım gelmesini bekledim ve en son geçen haftaki müşteri hizmetleri ile 3. kez konuşmamıza paralel geldi. Mazeret neydi? Kurye. Neyse olabilir dedik kızdık ama bağlılığımız sonsuzdu. Şu ana kadar kullanıldığım tek kredi kartım HSBC'dir. Ama bu bağlılığımı ne yazık ki kırdınız incittiniz yıktınız. Bu sizin başarınız. Tebrikler.
İlginçlikler bitmiyor. Bugün, 444'lü numaradan, sayın *** bey'e, kredi kartımın borcunu-alacağını sorarken, karşıma 40 YTL aidat borcunuz var derken şok oldum. Neden mi? Tek suçum sizin kredi kartınızı aktif kullanmakmış. Aktif olanlardan alıyorlarmış aktif olmayanlardan almıyorlarmış. Müşteri hizmetlerinin açıklaması bu.
Bu mailin sonucunda da bir şey ne olur bilmiyorum ama bugün kredi kartımı iptal ettirmek için başvuracağım. Ve diğer kredi kartlarını kullanan arkadaşlarıma kesinlikle HSBC'yi tavsiye etmeyeceğim.% |