ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Üyelik Aidatının İptalini Ve Paramın İadesini İstiyorum! moykan  [29 Kasım 2007, 09:00]
Bilindiği üzere, yeni kanun sayesinde bankalar müşterilerinden kredi kartı aidatı başlıklı kesinti yapamayacaklar. Ancak HSBC bu uygulamaya devam ediyor. Bütün bu şikayetlere rağmen banka bu uygulamaya hala devam ediyor.
Bu durumun yasak olduğundan habersiz olan biz müşteriler hala mağdur durumdayız.

Benim de geçen ay ki ekstremde bu kesinti yapıldı ve kesilen üyelik aidatının iade edilmesini istiyorum, aksi taktirde kartımı kesinlikle iptal ettireceğim. Her ne kadar banka tarafından standart bir cevap verilse de buna kesinlikle inanmıyor, yeterli bulmuyorum. Müşteri hizmetleri ile en az 15-20 kez görüşmeme rağmen hiçbir olumlu bir adım atılmış değildir. Banka tarafından gerekirse hakkımı yasal yollardan arayacağım.

Banka tarafından verilen standart cevap da şudur; “Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajına yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulaması ile ilgili olarak e-mail aracılığı ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.”

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
29.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.