ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'den Ön Kabullü Kredi Fiyaskosu BASAKTONBUL  [26 Kasım 2007, 09:00]
Hsbc genel merkezden beni arayarak 3750 YTL onaylanmış kredimin bulunduğunu, yeni kart kullanıcısı olduğum için kampanya yaptıklarını ve herhangi bir belge veya kefil gerekmeksizin kimliğim ile Merter şubesine gittiğim taktirde 2 saat içerisinde kredimin onaylanacağını söylediler.

16.11.2007 tarihinde kimliğim ile Merter şebesine başvurdum. Yukarıda belirttiğim tarihten itibaren kredimin son kararda bekletildiğini, şubeyi her gün arayarak öğrenmiş bulunmaktayım.

Kredi için ben başvurmadım, beni kendileri aradılar, ben de onayladım. Ön kabullü kredi adı altında bu saçma kredi nasıl olur da 1 haftadır son kararda tutulur? Meblağ olarak oldukça küçük sayılacak böyle bir tutarda işlemler bu kadar ağır işliyor ise büyük meblağların onaylanması ne kadar zaman alır?

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
26.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, irtibat telefonlarından ulaşılmaya çalışılmış, ancak ulaşılamaması nedeni ile, formda belirttikleri e-mail adresleri aracılığı ile detaylı bilgi verilmiştir.

Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.