ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Masraf Almanın Suyunu Çıkarmış hemuyu  [24 Kasım 2007, 09:00]
Hsbc Zafer Plaza şubesinden 2004 yılında araç kredisi kullanmıştık. Kredi ödemesi bitiminde aracın üzerine işlenen daini mürtehin ibaresinin kaldırılması için bankanın bir yazı vermesi gerekiyordu. Bu yazıyı ilk aldığımız 2006 yılında 20. YTL bir ödeme yapmıştık. Yazıyı aldıktan sonra aracın satışı olmadığından yazının tasdikini hemen yaptırmadık.

23.11.2007 tarihinde notere gittik. İlgili imzaların değiştiğini ve yazıyı banka şubesinden değiştirmemiz gerektiğini söylediler. Bu yazının yenilenmesi için banka yeniden 20. YTL bir masraf olarak ödememizi talep etti. Yazıyı da yaklaşık 4 saat içersinde teslim ettiler.

Ardından da kendilerinin belirlediği 1. Notere bu belgeyi tasdik ettirerek 50. YTL gibi bir rakamı buraya ödemek zorunda kaldık. Böyle bir çağda kendi imza sirkülerinin ilgili noterde bulunmasından dolayı dayatma uygulamalarına anlam veremedim. Neticede madem noterle böyle bir anlaşmanız var, işlemleri de siz gerçekleştirip tarafımıza fatura edebilirsiniz.

Yine de notere ödenen rakama diyecek bir şeyimiz yok, ancak tarafımızdan alınan ikinci bir 20. YTL ücretin ne gibi bir anlam taşıdığını anlamış değilim. sürekli reklamlarında avantaj kelimesini kullanıp müşterilerine sağladığı imkanlardan bahseden bir kurum olan Hsbc'in tarafımıza sağladığı dezavantaj ve a4 kağıt için 20. YTL almasını, müşterilerini de zora sokmasını kınıyorum.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
26.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.