ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Haksız Olarak Talep Ettiği Kredi Kartı Yıllık Kart Bedeli! fcaydan  [17 Kasım 2007, 09:00]
Bana da diğer arkadaşlara yaptıkları gibi 30 YTL kart bedeli yansıtmışlar. Bu bedeli ödemek istemiyorum. Zaten itiraz edenlere ve kartını iptal edeceğini belirten kişilere parayı iade ediyorlar. Ve ben anlamış da değilim neye istinaden bu para alınıyor, hangi kritere göre 30 YTL olarak belirleniyor?

Bazı bankalar var cüzi miktarlarda, mesela 4-5 YTL gibi rakamlar tahsil ediyorlar. Zaten bankalar her türlü kişilerden fazlasıyla ücret alıyorlar. Bu konu artık çok uzadı. Bu kanun ne zaman yürürlüğe girecekse girse de vatandaş da bu fahiş paralardan kurtulsa. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
19.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ

17.11.2007 fcaydan 16/11/2007 tarihinde adı geçen bankadan aradılar ve kart aidatının iptal edilemeyeceğini ve istiyorsanız kartınız iptal ettirin dediler.