ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Tarafından Olumsuz Yanıtlanan Kredi Kartı Başvurum! poloschon  [15 Kasım 2007, 09:00]
Bundan 3 hafta önce, Van Başkale'den Van merkeze (yaklaşık 1 saat 45 dakikalık yol) daha önceden hesabımın olduğu, sevdiğim bir banka olan HSBC'ye öğleden sonra sağlık ocağından izin alarak kredi kartı başvurusunda bulunmak için gittim(sahip olacağını umduğum ilk kredi kartı). Neyse, gerekli evraklarla (maaş bordosu, kimlik fotokopisi) başvurumu yaptım, bana bir telefon numarası verildi ve 2 hafta sonra başvurunuzun değerlendirilip kredi kartının ocağa gönderileceği söylendi.

2 haftadan sonra ümitle kredi kartını beklemeye başladım, 3. haftaya girince bana verilen numarayı aramanın iyi bir fikir olabileceğini düşündüm. 13.11.2007 akşamı(o ruhsal travma geçirdiğim akşam) telefona tatlı dilli bir bayan çıktı, TC kimlik numarasını verince başvurumun olumsuz olduğu söylendi.

Kusura bakmayın ama ''başvurunuz olumsuz'' lafı bana çok kötü geldi. hoş ya banka herkese kredi kartı vermek zorunda değil ama, ilk almayı umduğum kredi kartı için, sahip olunması gereken koşulları banka açıklarsa sevinirim. Bu arada o kredi kartı artık bana gelirse de kullanmam, küstüm size bir defa.%

Arkadaşına Gönder

19.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ

16.11.2007 poloschon teşekkürler,açıklamalarınızdan tatmin oldum,küskünlüğüm sona erdi:),ilginiz için bende teşekkür ederim,saygı ve sevgiler/Dr.nizamettin

15.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.