228212 |

| HSBC Kart İptal Ettirmemeye mi Çalışıyor?
mbsenier
[08 Kasım 2007, 09:00]
Hsbc'ye ait advantage kredi kartımın iptali için ilgili bankanın Ankara'daki Bahçelievler şubesine uğradım. Banka şubesindeki görevli, beni telefon bankacılığına yöneltti ve kart iptallerinin ancak buradan yapılabileceğini söyledi. Bunun üzerine 444'lü numaradan bankanın bir görevlisi ile görüşüp talebimi bildirdim.
Neticede iki ile dört gün içinde aranacağım ve arandıktan sonra kartın iptalinin sağlanacağı hususu söylendi. Aranmayı bekledim. Verilen süre geçtiği halde kimse aramadı. 444'lü numarayı tekrar aradım ve yine 5- 10 dakika süren bir telesekreter dinledim.
Görevlinin sorduğu kimlik belirlemeye yönelik bunaltıcı sorulardan sonra, talebimi yineledim ve daha önce aradığımı belirttim. Beni aradıklarını, ancak telefona cevap vermediğimi belirterek aynı şekilde yine aranacağım söylendi. Yine bekledim. Bu şekilde Ekim ayı içinde üç kez ve Kasım ayında da bir kez olmak üzere, toplam dört kez 444'lü numarayı aradım, en az 10'ar dakika derdimi anlatmak için vakit kaybettim.
Hepsinde de bir görevlinin beni arayacağı daha sonra kartın iptalinin sağlanacağı şeklinde beyan ile görüşme sonlandı. Ekim ayının başından beri halen aranmadım ve halen kartımı iptal ettirmeyi başaramadım. ^^ |