ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Avcılar Şubesinde Yakışıksız Durum! girneli  [09 Kasım 2007, 09:00]
HSBC Avcılar şubesindeki dolar hesabımdan para çekmek için pazartesi saat 14.00'te bankama gittim. Yaklaşık 1 saat bekledikten sonra benle beraber yaklaşık 40 kişi sıra bir türlü gelmiyor. Sebep olarak da öncelikle ticari üyeler ve sürekli şubeyle çalışanların öncelik hakkı varmış, *** hanımın yanına gidenler öncellikli sıra numarası alıyor.

İnsanlar dayanamadı ve tartışma çıktı. Ben de o arada bakiyemi çekmek istediğimi belirttim. 5000 dolar üstü para çekmek istersem bir gün öncesinde şubeye haber vermem gerektiğini, para olmadığı için Haramidere Beylikdüzü'nden paramı alabileceğimi belirttiler. Ben para yatırırken bankaya bunu hemen çekemezsiniz bilgisi verilse idi yatırmazdım. İşimi yapamadım ve üzerine bir sürü hakaret yiyerek *** hanımdan.

Salı sabah için randevulaştım ve bankadan ayrıldım, saat 15.15. Salı sabah 11.25'te bankaya geldim, sıra numarası aldım (numaralar elimde ve dekontum) dün nasıl sıramı beklediysem aynı şekilde beklemeye devam ettim. **** hanıma selam diyen *** hanımın yanına gidip 900 numaralar almaya başladı.

saat 12.25, bana hala sıra gelmedi, yine tartışma çıktı. Üst kattan inen bir yetkiliymiş ben buranın yetkilisiyim, öncelik kimin hakkıysa ben bilirim, bekleyin. İnsanlar bağırıyor çağırıyor ama sıra gelmiyor. HSBC'nin bir çok şubesinde işlem yaptım ama hiç bu kadar rezil olduğumu hatırlamıyorum.

Eğer öncelikli müşteri varsa ona özel tanımlama yapılır, 3. bir kasiyer konulur ve işlemlerini 3. kasiyer yapar anlarım. Öyle bir uygulama yok. *** hanımla tartışmamız devam ederken sizi şikayet edeceğim dediğim zaman edin önemli değil, ben de eleman istiyorum ama merkez tanımlamıyor cevabını aldım. Yakışıyor mu HSBC'ye? Elemanın yoksa niye şube açıyorsun? Yanımda 3 kişi vardı 3'ü de aynı anda borcunu kapatıp kartını iade etti. Neden? 3 tane yetkisiz yetkili ile mi dönüyor bu banka? HSBC büyük marka ama kalite yok. Ya da Avcılar şubenizde kalite yok. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
09.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.