HSBC Nakit Puan Kazanımını Yüklemedi!
[09 Kasım 2007, 09:00]
HSBC'nin anlaşmalı hastanelerinden olan Medipol Hastanesi'nden 26.10.2007 tarihinde 538 YTL'lik bir sağlık harcamam oldu. Ve ben bunu nakit satış olarak ödedim. Kredi kartımı verdiğimde HSBC pos cihazına soktuklarında %10 puan yüklemeleri gerekiyordu. Fakat hastane yetkililerinden *** hanım, pos cihazının banka kaynaklı çalışmadığını, bankanın pos cihazına bakan servisin arandığını ve gelip cihazı tamir edeceklerini söylediler.
Tamir için gelen servis cihazda sorun olmadığını söyledi. Fakat her ne hikmetse kredi kartımı pos cihazına soktuğumda yine %10 nakit puanı yüklemedi. Slipte çıkan yazı aynen şuydu; “ret, başarısız işlem”.
Halbuki bundan bir hafta önce yine aynı hastanede 192 YTL'lik bir harcamam olmuş, kredi kartıma %10 puanı yüklemişlerdi. 538 YTL'lik harcamama neden %10 puanı yükleyemiyorlar? Geçerli bir açıklama bekliyor ve puanımın yüklenmesini istiyorum. %
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.
Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Saygılarımızla.
Teşekkür ederim,
iyi çalışmalar,,,
09.11.2007
İyi çalışmalar,
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.
Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.