ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Çalıştığım Köyde Telefon Yok Diye Kredi Kartı Vermedi cacophony  [03 Kasım 2007, 09:00]
Öğrencilik yıllarında aldığım, limiti 500 YTL olan, Hsbc advantage campus karta sahibim. Ramazan bayramından önceki hafta, kart limitimin yükseltilmesi için Hsbc çağrı merkezini aradım. Müşteri temsilcisinden aldığım bilgiye göre campus kart limitinin en fazla 750 YTL olduğunu öğrendim.

Bu limitin azlığından dolayı aynı müşteri temsilcisine advantage classic card başvurusunda bulundum. Bayramın ikinci günü bu kart başvurusunun durumunu öğrenmek için aradığımda kartın basımda olduğunu öğrendim.

Geçen hafta kart tarafıma yollandı mı diye Hsbc'yi aradığımda böyle bir başvurunun bulunmadığı söylendi. Her insan gibi böyle hataların olabileceğini düşünerek(gerçekten öyle düşündüm) yeniden kredi kartı başvurusunda bulundum.

Bugün yine kartın durumu için Hsbc'yi aradım. İş telefonum güncellenmediği için bu başvurunun değerlendirmeye alınmadığını söylediler. Çalıştığım köy okulun telefonunun bulunmadığını söyledim. O zaman başvurunun değerlendirmeye alınamayacağını söylediler. Bende böyle muhteşem bir sisteme sahip bankayla çalışmak beni aşar diyerek telefonu kapattım.

Burada ben kime kızayım? İlk başvurumu yapmayan müşteri temsilcisine mi, kredi kartı basımda diyen şakacı müşteri temsilcisine mi, ikinci kez başvuru yaparken beni iş telefonu hususunda uyarmayan müşteri temsilcisine mi, Hsbc bankacılık sistemine mi yoksa maaş hesabım bulunan bankanın önüme kadar getirdiği kredi kartını almayarak, Hsbc'den zahmete katlanarak yeni kredi kartı almak isteyen kendime mi?^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
05.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.