ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Benimle Çalışmak İstediği Halde Kart Aidatı İstiyor fusfusgogo  [02 Kasım 2007, 09:00]
Bu ayki ekstremde 40 YTL tutarındaki harcamayı görünce şok oldum. Karşısında kart üyelik aidatı yazıyordu. Ben bir yere üye değilim. Sevgili Hsbc Bank, ben sizin günde 500 kere arayıp lütfen birlikte çalısalım, şu kadar faizle bu kadar krediniz hazır dediğiniz müşterinizim. Tarafımın izni olmadan, şahsi hesabım sayılan kredi kartımdan çekilen bu meblağın iadesini rica ederim.^^

Arkadaşına Gönder

06.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ

06.11.2007 fusfusgogo sorunum hiçbir sekilde çözülmediğinden sikayetimin yanındakı mutlu musteri ibaresinin kaldırılmasını rica ediyorum

02.11.2007 fusfusgogo sorunum hiçbir şekilde çözülmedi

02.11.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.