226004 |

| HSBC Kampanyasındaki Eksik Bilgilendirme!
umutsinan
[31 Ekim 2007, 13:06]
Belirtilen tarihler arasında toplam 250 YTL'lik tek taksitli alışveriş yaptım. Fakat slipe 250 YTL'yi dolduran 3. alışverişimde “akaryakıt kazandınız” ibaresi yansımayınca müşteri hizmetlerini aradım. Bu işlemin "tek seferde" yapılması gerektiği HSBC müşteri hizmetleri tarafından bana söylendi.
Aşağıdaki kampanya yazısında işlemin tek seferde yapılacağına dair bir ibare yok. İfadede kullanılan "toplam" ibaresi acaba HSBC için ne ifade ediyor. Bunun yerine "tek çekim" yazılması gerekmiyor muydu?
“Avantajın varsa, Carrefoursa'dan alışveriş yap, 60 YTL'lik akaryakıt kazan. 4–31 Ekim 2007 tarihleri arasında HSBC Advantage ile Carrefoursa ve Carrefour Express mağazalarından toplam 250 YTL'lik tek taksitli alışveriş yapın, 30 YTL'lik akaryakıt kazanın. Toplam 500 YTL'lik tek taksitli alışveriş yapın, ekstra 30 YTL daha akaryakıt kazanın.
Slipinizde “akaryakıt kazandınız” yazısını gördüğünüz andan itibaren dilediğiniz akaryakıt istasyonundan 11 Kasım 2007'ye kadar HSBC Advantage ile akaryakıtınızı satın alabilirsiniz. Kazandığınız tutar, yakıt alışverişiniz karşılığında 16 Kasım 2007 itibari ile ilk ekstrenize indirim olarak yansıtılacaktır. Taksitli ve puanlı alışverişler kampanyaya dahil değildir.” |