HSBC'ye Kart Aidatı Ödemek İstemiyorum
[31 Ekim 2007, 11:08]
Geçen yıl yıllık kart ücreti kesildiği zaman ücreti ödeyip kartı kapatmak istedim. Ancak avantajları hakkında bilgi verilip kart ücretini iptal ettiler, beni de ikna ettiler. Bu yılda tam kartın kampanyalarını takip edip kartı kullanmaya niyetlenmişken 40 YTL yıllık kart ücreti geldiğini fark ettim. Yıllık kart ücretimin geri alınmasını istiyorum. ^^
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.
27.11.2007
İyi çalışmalar,
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, irtibat telefonlarından ulaşılmaya çalışılmış, ancak ulaşılamaması nedeni ile, formda belirttikleri e-mail adresleri aracılığı ile detaylı bilgi verilmiştir.
Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.
19.11.2007
kesten
iki kere banka tarafından bana mail atıldıgı bıldırılmesine ragmen herhangi bir mail gelmemistir..gereginin yapılmasını rica ederim.
05.11.2007
İyi çalışmalar,
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.
01.11.2007
kesten
ıletmıs oldugunuzu yazdıgınız maıl bana ulasmamıstır..
31.10.2007
İyi çalışmalar,
Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.