ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'de Bir Şeyler Oluyor? bülent1975  [31 Ekim 2007, 09:00]
Üç yıldır HSBC Advantage kredi kartı kullanıcısıyım ve birçok ihtiyacımı bu kartı kullanarak karºılaºıyorum. Bankaya kart borcumu ödemeye gittiğimde hiç beklemediğim bir olayla karºılaºtım.

Kartımdan 900 YTL nakit çekilmiº ve 150 YTL'lik alıºveriº yapılmıºtı. Benim cüzdanımda duran kartla nasıl oluyor da para çekiliyor ve alıºveriº yapılıyordu? Müºteri hizmetleriyle görüºerek durumu izah ettim ve bir ºok daha karºılaºtım.

Müşteri hizmetleri yetkilisi yeni kart istediğimi ve yollandığını bu kartla da benim alışveriş yaptığımı iddia etti; fakat ben böyle bir talepte bulunmamıştım. Benim oradaki ev adresimde anne kızlık soyadına kadar bütün bilgilerim değiştirilmiş.

Yeni kart gönderilmiş bana ve ben de harcamışım. Nerde kaldı güvenlik açısından yapılan onca işlemler çok güvenliydi de nasıl oldu da benim bilgilerim değiştirildi? Müşteri hizmetleri yetkilisi bu parayı ödemem gerektiğini söyledi.

Olay araştırılacakmış ve sonuçlandığı zaman paramı iade edilecekmiş. Risk müşteride; yani müşteri her zaman haklı değil HSBC'de. Ben bu parayı nasıl, nerden ödeyeyim?. Şu an mağdur durumdayım.

Kartımı kullanamıyorum, ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum ve her gün daha fazla faiz borcuna giriyorum. HSBC'de nasıl güvenlik önlemleri var da buna müsaade ediliyor? Benim harcamalarım her zaman düzenli olmuştur. Hiçbir zaman kalkamayacağım yükün altına girmezdim; fakat şu an kaldıramayacağım bir yükle karşı karşıyayım. …

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
31.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.