ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Vaat Edilen Nakit Puanları Yüklemiyorlar MESUTCIFTCI  [26 Ekim 2007, 09:00]
Temmuz - Ağustos döneminde Hsbc advantage kart almış bulunmaktayım. Sonrasında bu kartı kullanmamaya karar verip Hsbc'nin müşteri iletişim merkezini arayarak durumu bildirdim. Müşteri temsilcisi "kartı kapattırmamam halinde kartıma ilk ekstre döneminin sonunda 10 YTL nakit puan yükleneceğini" söyledi.

Ben de bu teklifi kabul ederek kartı kullanmaya başladım. Sonrasında her gün kontrol etmeme rağmen hakkım olan bu puanlar yüklenmedi. Hsbc'nin müşteri iletişim merkezi ile bu konu üzerindeki ilk görüşmem 24 Ağustos tarihinde olmuş ve devamında da sekiz ayrı sefer arayarak kontrol ettirmiş ve takip etmiş bulunmaktayım.

Fakat tüm takiplerime rağmen bu puanlar yüklenmemiş ve defalarca müşteri temsilcileri tarafından "acil" geri dönüş taleplerini birbirine ekleyerek telefon görüşmelerim sonlandırılmıştır. Tarafıma herhangi bir geri bildirimde de bulunulmamıştır.

Yetkililere şunu sormak istiyorum : eğer müşteri kartlarına yüklenecek bu 10 YTL değerindeki puanlar banka için bu kadar değerliyse niçin kartı kullanmamız için böyle bir haksız rekabet ile kandırılıyoruz?^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
26.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.