ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'den Ekstrelerime Dair Bilgi Alamıyorum hummer  [25 Ekim 2007, 09:00]
Campus Card sahibiyim. Şimdiye kadar yaptığım taksitli harcamamın toplam meblağından daha fazla taksit ödüyorum. Önceki dönemlere ait yaptığım harcamaları ve yaptığım hesap özetini acaba nereden öğrenebileceğim? Bunu hakikaten merak ediyorum.

Bir HSBC banka şubesine gittim ve sordum; fakat yetkili önceki hesap özeti bilgilerimi oradan öğrenemeyeceğimi söyledi.

Ben de internetten HSBC'nin kendi sitesinde "sıkça sorulan sorular" kısmına baktım. Hemen hemen tüm soruların cevabının verildiği linkler vardı; fakat “HSBC bireysel internet bankacılığı'ndan geçmiş dönemlere ait kredi kartı ekstrelerimi görebilir miyim?" linkine tıkladığımda bir açıklama maalesef çıkmadı. Sitede çalışma olabileceğini de düşünerek üzerinde durmadım. Daha sonra sitedeki “bize ulaşın” linkine tıkladım; fakat ulaşmak mümkün olmadı. Bu linke tıklayan birçok kişinin karşılaştığı gibi “Bu servis şu an kullanılmamaktadır” uyarısıyla karşılaştım.

telefon ile müşteri hizmetlerine ulaşmak ise tam bir işkence. 10-15 dakikada bağlanıp tatmin edici cevap alan kendini şanslı saymalı. Kontörlerimi de bu iş için harcayabilecek bir öğrenci değilim.

Peki bu durumda ne yapmam lazım? Bilgilerimi nereden öğrenebilirimi? Sorun ne şubede ne telefonda ne internette çözülüyor. Ben kiminle muhatap olacağım?

Talebim şudur: Lütfen bana anlaşılır cevaplar verin. Tek istediğim şu ana kadar yaptığım -hangi ürünü ne zaman, hangi fiyata, kaç taksitle aldığım- harcamaların ve taksit ödemelerimin -önceki hesap özetlerimi- döküm halinde e-mailime ulaştırılmasını istiyorum. Bu bilgileri kaydedecek bir -.birçok işlem için başvurduğunuz- veritabanınız olduğunu düşünüyorum.

Bu durumun devam etmesi halinde devam etmesi halinde bu bankayla ilişiğimi kesmek durumunda kalacağım. Cevabınızı bekliyorum.

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
25.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, irtibat telefonlarından ulaşılmaya çalışılmış, ancak ulaşılamaması nedeni ile, formda belirttikleri e-mail adresleri aracılığı ile detaylı bilgi verilmiştir.

Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.