ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Limitimi Habersizce Düşürmüş sinansinan  [23 Ekim 2007, 09:00]
7 yıldır Hsbc gold kart kullanıcısıyım. Müşteri hizmetlerinden gayet memnundum. 3-4 banka ile çalışmama rağmen bu yıl sadece Hsbc kartına aidat 40 YTL ödedim. Kartı kapatmak istediğimde kart ücreti iadesi yapamayacaklarını söylediler ve kartı kapattırmamak için tam 45dk beni iknaya uğraştılar, üstelik gururumu bayağı okşadılar.

Söylediklerine göre ben iyi bir müşterileriymişim ve benim gibi bir müşteri ile çalışmaya devam etmek isterlermiş. En sonunda 7 yılın hatırına ikna oldum. Ama limitimin artırılmasını talep ettim. Limitim 6500 YTL idi ve kendi isteğimle 1000 YTL ye düşürmüştüm. Tekrar 2000 YTL ye çıkartıldı.

7 yıldır ödemelerimi her zaman gününde yaptım. Fakat başka banka ile bir problem yaşadım. Geçenlerde limitimin yetersiz olduğu için 9 YTL lik alışveriş yapamadım. Limitim benden habersiz tekrar indirilmiş ve bana haber verilmeden indirilmiş. Nerde 7 yıllık müşteri memnuniyeti?

Hsbc kullananları uyarmak artık tek görevim. ^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
23.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.