ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Kart Aidatı Açıklaması Kabul Görmedi mburakozbay  [22 Ekim 2007, 09:00]
Hsbc Bankası gerçekten kısa sÜrede mail yazarak şikayet konusuna açıklama getiriyor. Her ne kadar almak istediğim net cevabı vermeyip lafı nazikçe ve profesyonelce dondurup dolaştırıyorlarsa da böyle yapıyor.
Yani getirilen açıklama kart ücretini isteme gerekçeleri. Eh tabii doğal olarak bu konuda tüm bankaların gerekçeleri aynı. Ben şunu soruyor ve cevabını alamıyorum. Lütfen gerekçeyi bir kenara bırakalım. Ben yasal yola başvurma vaktine sahip olup bunun için gerekli mesaiyi gerçekleştirdiğim takdirde mahkeme kararıyla yıllık üyelik ücretinin iptal edildiği doğru mu, değil mi?

Doğru ise neden buna zamanı olmayan insanları istismar ediyorlar, yok eğer bu doğru değilse basın mı bizi yanlış yönlendiriyor? Boy boy tüketici köşe yazarları aracılığı ile basında yer alıyor. Konu hakkında ben ve pek çok kişinin sorununa verilebilecek 2 cevap da açıklıkla yukarıda tarafımdan yazılmıştır. Bence konu hakkında sonuca ulaşmak için 3. Bir cevap yoktur. Lütfen bulanık suda balık avlamayalım.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
22.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.