220449 |

| HSBC'nin Kartı Gelmek Bilmiyor
sevdaakkaya
[11 Ekim 2007, 09:00]
Eylül başında yani bir ayı aşkın bir süre önce Hsbc Ataşehir şubesine hesap açtırmaya gittim ve banka kartı talebinde bulundum. Bir haftaya kadar kartın elimde olacağını söyledi banka yetkilileri. Bugün 10 Ekim ve ben kartımı hala alamadım. Müşteri hizmetlerini arayıp kartımın takibiyle ilgili bilgi istedim.
Her arayışımın sonunda 2-3 güne kadar size ulaştırılacaktır dediler. Kartı iş adresime istemiştim. Geçen hafta tekrar aradım müşteri hizmetlerini, kurye kartın 30 Eylül pazar günü iş yerime getirmiş. Nasıl bir kurye ile çalışıyorlarsa, iş adreslerine pazar günü getiriyorlar demek ki.
Dolayısıyla kimseyi bulamamışlar ama ne bir not, ne de bizi arayın diye referans no'lu bir bildiri yok. Bunu da sağ olsun müşteri hizmetlerinden öğrendim. Israrla pazar günü getirmemelerini söyleyerek tekrar 2-3 gün içinde elimde olacağına dair söz aldım ve kapattık.
Dün tekrar aradım. Bu kez 7 Ekim pazar günü yine iş yerime getirmişler. Çıldırmamak içten değil. Kurye bilgilerini verin, hani ben arayım, hafta içi getirin, iş yeri pazar günü tatil diyeyim. Ama nasıl bir sistemle çalışıyorlarsa kartın bulunduğu kuryeyi bile sistemden göremiyorlar.
Kart şimdi nerde ne zaman bana ulaşır bilmiyorum ama umarım bu mailim bir an önce yetkililere ulaşır. Bir ay içinde nasıl mağdur edildiğimi anlatamam. Maaşım hesabıma yattı, kart olmadığı için çekemedim, ihtiyacım olduğu anda yine para çekemiyorum, kart olmadığı için en sonunda internet bankacılığından başka hesaplara eft yaptık da paramı çekebildim. ^^ |