ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'de Kredim Onaylandı Ama Evlendiğim İçin Yeni Soyadım Risk Taşıyormuş burcukarakus  [03 Ekim 2007, 09:00]
2 hafta önce Hsbc Bankası'na gittim, olan kredimi kapatıp yeni kredi almak istedim ve olumlu sonuç alarak gerekli evrakları teslim ederek bekleme süreci başladı. Eksik evrak vs derken 01.10.2007 tarihi sabah 444.0.111 no'lu telefonu aradım.

Krediniz olumlu sonuçlanmıştır, lütfen bankanıza gidiniz dediler. Bankanın eski müşterisi olduğum için bankaya ***Karakuş olarak başvurdum. Kredi onayı da bu isme geldi. Yalnız bankadaki arkadaş evli olduğum için yeni kimlik almamı istedi. Ve ben de 01.10.2007 tarihinde nüfus müdürlüğünden *** Keleş'e ait kimliği alarak tekrar bankaya gittim.

Kredim onaylanmamış dediler. Şimdi Karakuş da Keleş de benim, risk de benim, borç ödeyen de benim. Ben bu kredimi nasıl kullanacağım? Hsbc riskli isem ilk krediyi neden onayladı, 2. Ye neden vermedi?^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
03.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.