217146 |

| HSBC Haberim Olmadan KMH Açıp Beni Borçlandırmış!
tolgahanca
[02 Ekim 2007, 09:00]
HSBC şikayetlerini kontrol edin, göreceksiniz ki HSBC'nin Türkiye'de müşteri potansiyelinin az olmasına rağmen binlerce şikayeti var bu sitede. Bunu yüzdeye vurursanız diğer bankalara göre memnuniyetsizlik oranı en üst seviyelerde. Çünkü bu yabancı sermayeli banka sana bana değer vermiyor. Kendi müşteri hizmetlerine yönlendirdiğimiz şikâyetleri dikkate almayarak zaman geçiştiriyor.
HSBC'den zamanında 4000 YTL bireysel kredi aldım. Alırken bir ton masraf kestiler. Her ay 3 YTL hesap işletim ücreti kestiler. 2,5 YTL ekstre ücreti kestiler. Ödedim, takır takır vaktinde yatırdım borcumu. Şimdi son taksitim kaldı onu da yatırınca kurtulacağım dedim bu bankadan. 4000 YTL'lik kredi bana yaklaşık 5500 YTL'ye patladı. Ama doymadılar bir baktım ki haberim olmadan KMH açmışlar beni borçlandırmışlar.
Bir hafta önce müşteri hizmetlerini aradım. Paramı zamanında ödediğim için iyi davrandılar sandım ama ne mümkün. Sayın müşteri temsilcisi zamanı dolmasın performansı düşmesin diye ilgisiz bir şekilde beni göndermeye çalıştı. Direndim. Şikâyet kaydı açtırdım, hala bir cevap yok. Aynı gün kredi kartımın iptalini istedim, 2–4 gün içinde geri dönülecek dediler hala arayan yok.
Araştıracağım, yasal olarak iptal talebimi ne zaman karşılamaları gerekmekte. Eminin ki bir haftadan az bir süredir, işte o zaman genel müdürlüğüne gideceğim ve hesap soracağım onlara. Kartı verirken iyi iptal etmeye gelince yasayı çiğne. Yıllardır benden 30 YTL kart bilmem ne ücreti alıyorsunuz. Haksızsınız, tüm gazetelere manşet olduğu haksızlığınız, verin paralarımı geri bana. Beni dikkate almadınız HSBC'nin sayın yetkilileri artık ben de sizi dikkate almayacağım.% |