ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Haberim Olmadan KMH Açıp Beni Borçlandırmış! tolgahanca  [02 Ekim 2007, 09:00]
HSBC şikayetlerini kontrol edin, göreceksiniz ki HSBC'nin Türkiye'de müşteri potansiyelinin az olmasına rağmen binlerce şikayeti var bu sitede. Bunu yüzdeye vurursanız diğer bankalara göre memnuniyetsizlik oranı en üst seviyelerde. Çünkü bu yabancı sermayeli banka sana bana değer vermiyor. Kendi müşteri hizmetlerine yönlendirdiğimiz şikâyetleri dikkate almayarak zaman geçiştiriyor.

HSBC'den zamanında 4000 YTL bireysel kredi aldım. Alırken bir ton masraf kestiler. Her ay 3 YTL hesap işletim ücreti kestiler. 2,5 YTL ekstre ücreti kestiler. Ödedim, takır takır vaktinde yatırdım borcumu. Şimdi son taksitim kaldı onu da yatırınca kurtulacağım dedim bu bankadan. 4000 YTL'lik kredi bana yaklaşık 5500 YTL'ye patladı. Ama doymadılar bir baktım ki haberim olmadan KMH açmışlar beni borçlandırmışlar.

Bir hafta önce müşteri hizmetlerini aradım. Paramı zamanında ödediğim için iyi davrandılar sandım ama ne mümkün. Sayın müşteri temsilcisi zamanı dolmasın performansı düşmesin diye ilgisiz bir şekilde beni göndermeye çalıştı. Direndim. Şikâyet kaydı açtırdım, hala bir cevap yok. Aynı gün kredi kartımın iptalini istedim, 2–4 gün içinde geri dönülecek dediler hala arayan yok.

Araştıracağım, yasal olarak iptal talebimi ne zaman karşılamaları gerekmekte. Eminin ki bir haftadan az bir süredir, işte o zaman genel müdürlüğüne gideceğim ve hesap soracağım onlara. Kartı verirken iyi iptal etmeye gelince yasayı çiğne. Yıllardır benden 30 YTL kart bilmem ne ücreti alıyorsunuz. Haksızsınız, tüm gazetelere manşet olduğu haksızlığınız, verin paralarımı geri bana. Beni dikkate almadınız HSBC'nin sayın yetkilileri artık ben de sizi dikkate almayacağım.%

Arkadaşına Gönder

03.10.2007 tolgahanca İlgili şikayet için firma yetkilileri aradılar fakat incelemeler halen devam etmekteymiş. Kredi kartımla ilgili şikayetim için halen bir cevap alamadım. Bu konuyla ilgili bana geri dönüş yapılacağını ilettiler. Sizlerden ricam lütfen şikayetimi çözümlenmiş olarak göstermeyin. Firma ile irtibatlarımız devam etmekte ama sorun halen ortada.

Anlayışınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim ...

02.10.2007 tolgahanca Sayın Hsbc Bank Yetkilisi;

Bugün beni aradınız ve KMH da gözüken borcun ödemediğim hesap işletim ücretinden kaynaklı yansıtıldığını ilettiniz. İlerleyen zamanlarda kredi başvurularımın olumsuz sonuçlanmaması için yapılan bir iyilikmiş bu. Nitekim her ay fazla fazla yatırmama rağmen bir türlü sadece sizden hesap açtığım için aldığınız hesap işletim ücretlerini denkleştirememişim ve bu yüzden borçlu düşmüşüm. Açıklamanız için teşekkür mü etsem kara kara düşünsem mi bilmiyorum. Tabii bu hesap işletim ücretlerine faiz, komisyon vs. de yansıtılacak. Onları da öderiz.

Kredi kartımla ilgili şikayetim halen çözümlenmedi. İncelenme aşamasındaymış. Bakalım bu nasıl sonuçlanacak. Olumsuz sonuçları olumlu olarak göstermekte üstünüze yok. Tebrikler (?)

02.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ

02.10.2007 tolgahanca Sayın sikayetvar.com Yetkilisi;

Şikayetimi dikkate alıp yayınladığınız için ilginize teşekkür ederim.

Banka beni bugün aradı ve incelemelerinin devam ettiğini söylemekle yetindi. Tekrar dönüş yapacaklarını iletti. Bu doğrultuda şikayetim henüz çözümlenmedi. Banka yetkilisine de yayındaki şikayetimin çözümlü olarak göstermeyin dedim onlarda bunu kabul ettiler ki nitekim benimle iletişimlerinin devam edeceklerini yazmışlar.

Sizlerden ricam şikayetim çözüme kavuşuncaya kadar çözümlü göstermeyin.

Saygılarımla ...

02.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.