ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kart Teslimi İçin Adresimi Güncellemiyor nedense  [02 Ekim 2007, 09:00]
Ekim 2007'de kullanım süresi dolacak olan kredi kartımın yenisi basılmış ve ekstre adresime gönderilmek üzere Kuryenet şirketine teslim edilmiş. Kuryenet şirketiyle, 4-5 ay ekstre adresimde bulunamayacağım için kartımın, bankaya daha önce vermiş olduğum ev adresime gönderilmesi konusunda yazışmalarda bulundum ve Kuryenet şirketinden bu işlem için Hsbc Bankası'ndan kendilerine bir bilgi gelmesi gerektiğini öğrendim.

444 0 111'den ilgili adres değişikliği işlemini gerçekleştirmek için bankayı belirli gün ve saat aralıklarıyla tekrar tekrar aramama rağmen ya sürekli meşgul sesiyle karşılaştım ya da ana menüde ilgili adıma gelemeden hat kapandı.

Sonuç olarak hala kart teslim adresimi değiştirebilmiş değilim. İşimin Hsbc müşteri hizmetlerine kalması, - benim acımdan- artık uyanmak istediğim bir kabus halini aldı.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
02.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, irtibat telefonlarından ulaşılmaya çalışılmış, ancak ulaşılamaması nedeni ile, formda belirttikleri e-mail adresleri aracılığı ile detaylı bilgi verilmiştir.

Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.