ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Kredi Kartı İptalinde Çıkardığı Zorluk! hitchhiker55  [29 Eylül 2007, 09:00]
Yaklaşık 1,5 yıl önce babama HSBC'den kredi kartı gönderilmiştir. Babam emekli ve 800 YTL maaş almaktadır. 3 tane daha kredi kartı ve 4,5 milyar borcu var şu anda. Ben babamın kredi kartına olan borçlarını tasvip etmiyorum elbette. Maddi sıkıntı içersindeyiz. Her an hacizlik duruma düşebiliriz.

HSBC'den gönderilen kartı babamın haberi olmadan teslim aldık ve babama söylemedik. Bu karta ait senalık kart ücretini de bankaya ödedik ve hiçbir şekilde bu kartı kullanmadık. Samsun'daki banka şubesine kart iptali için başvurduğumuzda babamın şahsen müracaat etmesini istediler. Babama bu durumu bildirmediğimizden bu kartın ivedi bir şekilde iptal edilmesini ve ödediğimiz yıllık kart kullanım ücretini acilen talep ederim.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
01.10.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.