ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kredi Kartının İptali Neden Günleri Alıyor? esagsoz  [24 Eylül 2007, 09:00]
HSBC'ye ait olan ve kullanmadığım kredi kartımı iptal ettirmek için şubeye gittim. Şenlikköy şubesindeki yetkili arkadaş bu işlemi ancak telefonla yaptırabileceğimi söyledi. Ben de öğleden sonra telefon açarak kartı iptal ettirmek istedim.

İptal işlemine kadar telefondaki bayanla normal bir konuşma yaptık. Ta ki sonra aslında bu işlemin ancak 2 ila 4 gün içerisinde beni arayacak başka bir banka yetkilisi tarafından yapılacağını öğrendim. Neden kredi kartı almak dakikalar içerisinde hallediliyor da iptal ettirmek neden günleri alıyor? %

Arkadaşına Gönder

26.09.2007 esagsoz Bankadan arayan yetkili bayan bu uygulamaya yeni geçtiklerini ve gerekli kişilere şikayetimi ileteceğini söyledi. Kredi kartım iptal başvurusu yapmam üzerinden 4 gün geçmesine rağmen hala kapatılmadı.

HSBC Bank
24.09.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.