ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Kredi Kartımı İptal Ettirdim Meğer Vadesiz Hesabımdan Da Para Alıyorlarmış! burak289  [21 Eylül 2007, 09:00]
HSBC'den kredi kartı sahibiydim. Hem kullanmadığım için hem de üyelik aidatı belasıyla uğraştığım için kuryenin getirdiği yeni kredi kartını kabul etmedim. Tam ondan kurtuldum derken, HSBC vadesiz hesabımı incelerken bir şok daha yaşadım.

Bankaların şu Ocak ayında aldıkları yıllık işletim ücretini, HSBC aylık olarak tahsil etmeye başlamış. Aylık 3 YTL hesabımdan durup dururken hortumlanıyor. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Biraz daha incelediğimde de aynı hesaba bağlı ek hesabım olduğu için her ay sonu kesilen (ekstre ücretiymiş) 2,50 YTL + BSMV'yi görünce film koptu. Ayda 6 YTL param resmen gasp ediliyormuş. Şimdi ilk yapacağım iş HSBC ile bütün ilişkimi kesmek. Lütfen siz de 3-5 demeden tepkinizi gösterin, yoksa bunlar işin suyunu iyice çıkaracaklar. %

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
21.09.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.