213479 |

| HSBC Hesabımı İkiletmeden Kapattı
kandiyam
[20 Eylül 2007, 09:00]
Şikayetim doğrultusunda Hsbc çalışanı, beni aradı. Kart ücreti almaları için sözleşme imzalamam gerektiğini söyledi. Bende imzalamayacağımı söyledim. Kartımı kapatabileceklerini söyledim. Birikmiş puanlarım vardı. Onlarında silineceğini söyledi. Bende yarın kullanayım sonra kapatın dedim. Yıllardır kartını kullandığım banka, şimdi yıllık ücreti almak için gözü dönmüş bir şekilde sözleşme imzalamamı istiyor.
Halbuki zaten kartımın kullanımı Ekim ayı sonunda bitiyordu. Bu süreyi dahi bekleyemediler. Kartımı hemen kapatmışlar. Benim için bu konuda hiçbir sorun yok. Hatta çok memnun oldum. Bir kart ödemesinden daha kurtulduğum için bankaya teşekkür ederim. Sadece tek sorunum, interaktif bankacılıktan kartıma ait borçları göremiyorum. Bilgilerin hepsini silmişler.
Sadece kullanabilirim diye sanal kartlarını açık bırakmışlar. Bu kartı da kapatmaları daha dürüst olmaz mıydı? Bankanın gerçek yüzünü, bana gösterdikleri bu saygısız tutumları ile anlamış oldum. Kapattıkları kartıma ait borçlarımı da hediye olarak sildilerse çok teşekkür ederim. Ama silmedilerse borçlarımın gelecek ay ödemelerini interaktif bankacılıktan görmeyi mutlaka istiyorum.^^ |