ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Haciz Yaparken Avukatı da Ev Sahibini Ezdi bask  [19 Eylül 2007, 09:00]
Bugün evime Hsbc Bankası tarafından haciz gelmiştir. Kalan borç ise geldikleri gibi ödenmiştir. Ancak Hsbc Bankası tarafından tutulan avukat ** hanım kendi evimde beni mağdur etmiştir. Bana hoş olmayan sözler söylemiştir. Bir avukata yakışmayacak bir tutum sergilemiştir.

Borcumuz olabilir, her insanın yaşadığı sıkıntıları yaşayabiliriz, ama benim evimde beni ezmeye hakkı yoktur. Soyadını öğrenemediğim için bir şey yapamıyorum. Ama Hsbc Bankası'na şikayetimi bildiriyorum. Gerekirse en üstlere şikayetimi bildireceğim, bu işi böyle bırakmayacağım. Avukat; mesleğini icra ederken ahlaki ve vicdani değerleri göz ardı etmemelidir. ^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
19.09.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, irtibat telefonlarından ulaşılmaya çalışılmış, ancak ulaşılamaması nedeni ile, formda belirttikleri e-mail adresleri aracılığı ile detaylı bilgi verilmiştir.

Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.