ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Üyelik Aidatı Ve Sonucunda Yaptığı Kart İptali! etellı  [15 Eylül 2007, 09:00]
7 yıldır HSBC kart kullanıcısıyım. Ödemelerimi hep düzenli yaptım, bu ayki ekstrede(Eylül) tekrar üyelik aidatıyla karşılaştım. Bundan birkaç ay öncede tekrar yıllık kart ücreti yansıdı, şikâyetimi bildirdim dilekçe yazmıştım ve üyelik aidatı iptal oldu.

İlk olarak üyelik aidatının haksız kazanç olduğunu düşünüyorum. Biraz önce telefon açarak HSBC'ye bu durumu ilettim ve kart iptalim hemen gerçekleşti. 7 yıldır düzenli ödeme yapan müşteriyi bir kalemde hemen iptal ettiler çözüm üretilmeden, ayrıca çok üzüldüm. İkinci şikayetim de ek kart talebimiz olmuştu ama kart hiçbir zaman elimizde olmadan yıllardır üyelik kart ücretlerini de yansıttıklarını kendilerine tekrar tekrar belirtirim. Bu konu hakkındaki yardımlarınızı bekliyorum.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
17.09.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.