ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Sıra İçin Müşteriyi Azarladı janjanlıyım  [15 Eylül 2007, 09:00]
13.09.2007 tarihinde Hsbc Çorum şubesine gidip kredi kartı borcumu ödeyecektim. Atm ye para koyduklarından güvenlik görevlisi işin yarım saat süreceğini mesainin 5 e kadar devam ettiğini, içeriden yatırabileceğimizi söyledi. Bekleyenlerle içeri girdik. Gişelerin üzerinde numaratör pencereleri var ama sanırım elektrik faturaları sebebiyle kapalı.

Bizde sıraya girdik, arkamda ve önümde baylar olduğu için biraz kenarda durdum, zaten toplam sırada 3-4 kişiydik. Gişedeki bayanın benden sonraki müşteriyi benden önce almasına rağmen birşey demedim. Sonra gişedeki bayan neden beni yordunuz demiş gibi adama neden atm den çekmediniz parayı dedi. Adam para yoktu dedi.

Bende " para yatıracaktım bende ama atm bozuk sanırım "dedim. "Sana sormadım" dedi. Ben şok oldum. Benden sonraki beye işlem yapıyorsunuz bir şey demiyorum, bide ukalalık yapıyorsun dedim. Sıranı neden takip etmiyorsun dedi. Çocuk gibi "etmiyorum etmiyeceğim de" dedi. "İnsan gibi sırana geçsen bunların hiçbiri olmayacak" dedi üstelik.

Hsbc gibi bir banka böyle personelle nereye varacak acaba? Herşeyden önce 3-4 kişinin sırasını takip edemeyecek kapasitede birinin orda çalışması çok garip. Arka masada oturan beyde “tam sıranızda olsanız sorun olmaz” dedi. Askeri eğitimden mi geçiyoruz anlamadım. Sıraya geçtiğimizde kollarımızı da uzatalım da bari tam nizami sıra olsun. ^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
17.09.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.