ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Haksız Yere Yaptığı Hesap İşletim Ücreti Tahsilâtı! ginger67  [15 Eylül 2007, 09:00]
HSBC'den almış olduğum konut kredisini Nisan 07'de kapattım ve akabinde bankadan kredili mevduat hesabi ekstresi diye her ay ekstre almaya başladım. 15 liraya yakin fazla ödeme yapmışım ve hesap işletim ücreti tahsilatı adı altında 3 lira 3 lira olarak 15 liramı bitirdiklerini gördüm. Dun bankayı aradığımda bunun çok normal olduğunu, her bankanın hesap işletim ücreti kestiğini söylediler.

İşim dolayısı ile de yoğun olarak bankalarla çalışıyorum ve bugüne kadar böyle bir şeye tanık olmadım. Keşke ilk kesintide bankayı arasaydım ve gidip bu hesabi kapatsaydım. Ancak ilk kesinti geldiğinde herhalde 1 defaya mahsustur dedim. Daha sonra yaz tatiline çıktım ve dün yeni ekstrede kalan miktarı görünce dayanamayıp aradım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
17.09.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.