ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

205432

HSBC Tarafından Alınan Bitmek Bilmeyen Ücretler! savashtepe  [29 Ağustos 2007, 08:10]
Yapacağım şikâyet sonrası klasikleşmiş "yeterli bilgi verilmiştir" cevap yazılacağı için şikâyet olayları artık önemsenmiyor diyorum.
Bakınız cevap örnekleri.

“bankamıza göndermiş olduğunuz mesajınız tarafımızca hassasiyetle değerlendirilmiştir. Kredi kartı üyelik sözleşmesinde, kart hizmeti sunulurken hangi ücretlerin alınacağını açıkça belirtilmiştir. Bu sebeple kanuni düzenlemenin de kabul etmiş olduğu üzere itiraz etmiş olduğunuz ücret/masraflar bankamızla sözleşmeye dayanılarak talep edildiğini hatırlatmak isteriz. Göstermiş olduğunuz ilgiye tekrar teşekkür eder, her türlü öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz. ”

İnanın HSBC'den önce Demirbank müşterisiydim. O yıllarda vadesiz hesabımla bağlantılı bankamatik kartı ve sonrasında kredi kartı gönderilmiş ancak tarafıma herhangi bir sözleşme imzalatılmamıştır. HSBC genel merkezine başvurumda benim iddia edildiği gibi HSBC bankasıyla böyle bir sözleşmem yok desem de inandıramadım. Bana kart üyelik aidatının iadesinin söz konusu olmadığı, daha önceki senelerde açmış olduğum telefon üzerine yaptıkları kart üyelik ücreti iptalinin kesinlikle mümkün olamayacağı söyleniyor.

Ben bu olayı kabullenemiyorum ya biz mudilerinizi resmen kandırıyorsunuz. Güya sözleşmem bulunduğum ildeki şubeye fakslanmış gittiğimde teslim edilecekmiş bana. Bana HSBC bankla yapmış olduğum kredi kartı sözleşmenin aslını gösterin de görelim. Bankada yapılan her müracaatta sözleşmeyi boş olarak isim ve imza şeklinde alırsınız sonra bingo. Ben Demirbank'ın bana yaptığı kredi kartı sözleşmesini istiyorum. İnanın bu uygulamanız hep vardı da niçin daha önceki yıllarda iptal edip düşümünü yaptınız? Buyurun ben o ekstreleri göstereyim size.

Otomatik ödemelerimi, kredili hesaplarımı ve kredi kartımı ve diğer bankanızla olan ilişkilerimi bitirme noktasına geldiğimi belirtmek istiyorum. Bravo Hsbc üyelik ücreti adı altında bizleri(yasal olmadığı halde) müşterilerinizi kaybediyorsunuz.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
31.08.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.