205203 |

| HSBC Şikayetimi Dikkate Dahi Almıyor
ALTUNA
[28 Ağustos 2007, 08:23]
Bundan yaklaşık 3 yıl önce Hsbc İstanbul şişli şubesinde açtırmış olduğum kredili mevduat hesabımı bankaya defalarca telefon açmama, Antalya Güllük şubesine bizzat gitmeme rağmen bir türlü kapattırıp borcu yoktur yazısını alıp kurtulamadım.
Yaşadıklarım özetle şöyle;
2004 yılında bankada açtırdığım kredili mevduat hesabını bir süre kullandım. Ancak zamanında ödeyemeyince 29.08.2006 yılında ihtarname aldım. Ardından şubeye giderek borcumun tümünü ödedim ve kartımı teslim edip hesabımı kapattırdım. Ancak başka bir bankadan kredi başvurusu yapınca takipte olduğum ve halen Hsbc'ye borcumun olduğunu öğrendim. Borcumun ve takibin kaynağının kredili mevduat hesabına vermiş olduğum otomatik ödeme talimatı olduğunu öğrendim.
Şimdi 2004 yılında kapattırdığım telefon için banka ödeme yapmış ve bunu bana yaklaşık 2 yıl sonra borç yazmış. Ayrıca 2006 yılında yapmış olduğum ödemede de artık borcumun kalmadığı söylenmesine rağmen 1 yıl sonra tekrar borç çıkarılmıştır. Elimde dekontlar olmasına rağmen bunu ispat etmeyi başaramadım. Bu konuda defalarca bankaya telefon açmama, mail atmama rağmen biz size döneceğiz denilip sürekli işi sürüncemede bırakmışlardır. Bu konuda tüketici olarak hakkımın korunmasını sizden rica ediyorum. |