ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

204098

HSBC'nin Geç Gelen Ekstreleri! buraymin  [24 Ağustos 2007, 09:00]
Ben 8 yıldır HSBC'ye ait olan Advantage ek kart kullanıyorum. Bu kartın bana yaşattığı problemlere son verilmezse artık kullanmamakta kararlıyım.

Öncelikle 1)Ekstreler adrese çok geç geliyor. Ben de aylık ödemem gereken tutarı internetten takip etmeye çalışıyorum ama her nedense borcumu ödemeye banka şubesine gittiğimde çok daha farklı bir rakamla karşılaşıyorum. Bu sorunu ilettiğim halde banka tarafından hiç bir şey yapılmadı.

2) Bu ayki ekstremde 37,5 YTL'lik bir kart aidatı görünüyor. Halbuki bu kart yenilenirken 2 yıl boyunca bizden herhangi bir ücret talep edilmeyeceği vaat edilmişti. Üstelik diğer bankalar bu kadar fahiş rakamlar da almıyor. Bu miktarın acilen tarafıma iadesini istiyorum. Yetkililerin dikkatine. Bendeki bu kötü imajınızı en kısa zamanda silmeniz dileğiyle.

Aksi taktirde başka bir kart kullanımına geçeceğim. Ayrıca ücret ödemelerimi her ay zamanında yaptığım için limit yükseltmek için arayan o elemanlarınız neden sorunlara çözüm bulmuyorlar?

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
24.08.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.