203562 |

| HSBC Üyelik Ücretini İmzalamadığım Sözleşmeye Dayanarak Alıyormuş!
tolgul
[22 Ağustos 2007, 09:00]
HSBC benim şikayetimin ardından sanki problemi çözmüşler gibi "mail adresine yeterli bilgi verilmiştir" şeklinde bir cevap yazmış. Bana yazdıkları cevabı aynen gönderiyorum:
“Bankamıza göndermiş olduğunuz mesajınız tarafımızca hassasiyetle değerlendirilmiştir. Kredi kartı üyelik sözleşmesinde, kart hizmeti sunulurken hangi ücretlerin alınacağını açıkça belirtilmiştir. Bu sebeple kanuni düzenlemenin de kabul etmiş olduğu üzere itiraz etmiş olduğunuz ücret/masraflar bankamızla sözleşmeye dayanılarak talep edildiğini hatırlatmak isteriz. Göstermiş olduğunuz ilgiye tekrar teşekkür eder, her türlü öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.”
Ben böyle bir sözleşme imzalamadım. Kesinlikle kabul etmiyorum ve kartı iptal ettiriyorum, buraya kadarmış. Tebrik ederim HSBC sizleri 40 YTL üyelik ücreti için 8 senelik müşterinizi kaybettiniz. Müşteri dostu firmalarda da zirvedesiniz fakat müşteri dostu olduğunuz söylenemez. Herkese klasik mesaj göndermekle müşteri dostu olunmaz. Bunu unutmayın.% |