203406 |

| HSBC Premium Kart Sahiplerini Aidat İle Cezalandırıyor
sikayetci10
[22 Ağustos 2007, 09:00]
Uzun zamandır Hsbc kredi kartı kullanmaktayım. Geçen yıllarda beni arayan bir banka görevlisi, kartlarını çok düzgün ve uzun süredir kullandığım, oldukça yüksek meblağlardaki ödemelerimin tamamını ve zamanında yaptığım için, klasik kartımı"biz değerli müşterilere özel(!)" olan "premium kart" olarak değiştirdiklerini, böylece (hiç de kullanmadığım) birçok avantajlardan faydalanabileceğimi söyleyerek beni ikna etti.
Özellikle, üstüne basarak sorduğumda da bana "hiç bir ek maliyetinin olmayacağını" ısrarla söyledi. Ancak son ekstremde 50. - YTL lik bir üyelik ücreti görünce, kandırıldığımı anladım!
Hemen itiraz için aradığım çağrı merkezi bu ücretin klasik kartlarda 30. - YTL olarak alındığını, prestijli kartlarda daha yüksek olabileceğini ve tüketici hakem heyeti kararlarının kendilerini bağlamadığını söyledi.
Her halukarda bu ücretin artık alındığını, iadesini istiyorsam kartımı iptal ettirebileceğim de belirtildi. Şikayet dilekçesi için bana bankanın genel müdürlüğünün adresini bile vermediler.^^ |