202880 |

| HSBC Kredi Kartı Üyelik Aidatının İadesini İstiyorum!
Knight55
[20 Ağustos 2007, 09:00]
HSBC Bankasının Gold kredi kartını çok uzun zamandır kullanıyorum. Advantage kart zamanlarından beri. Bu kartı da aktif olarak kullanmaktayım. Ama bu ayki ekstremde 40 YTL gibi fahiş bir rakamın üyelik aidatı adı altında tarafımdan talep edildiğini gördüm.
Müşteri hizmetlerini aradığımda karşıma çıkan yetkili bayanın, kartımı aktif olarak kullandığımdan dolayı bu ücretin iptal edilemeyeceğini söylemesi üstüne şoka uğradım. Zaten kartı kullanarak bankaya bir sürü para kazandırırken bir de haksız olduğunu düşündüğüm böyle bir aidatı kesinlikle kabul etmemekteyim, ödemeyeceğim.
Banka bu parayı almakta ısrarca olduğu taktirde de kartımı seve seve iptal ettireceğim. Başka bankalardaki kartlarımdan böyle bir ücret talep edilmezken "dünya bankası" olduğunu iddia eden HSBC'nin talep ettiği ücreti keyfi ve haksız buluyorum.
Kendi internet siteniz üstünden de bu şikâyetlerimi aynen bildirdim, buradan da tekrarlıyorum. Bu gün öğlene kadar bu konu ile alakalı tarafıma bilgi verilip bu ücretin iptal edildiği söylenmezse kartımı öğleden sonra hemen iptal edeceğim. Sokakta millete neredeyse yapışarak kredi kartı dağıtıldığı bir dönemde bir mudinizi kaybetmenin bankanız adına ne kadar değerli olduğu konusunu hatırlatır, problemimin çözülememesi halinde kartımı iptal ettireceğimi ve çevreme de bu hoşnutsuzluğumu anlatacağımı bildirir durumu bilgilerinize rica ederim.% |