ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

202481

HSBC'nin Kart Aidatından Artık Bıktım sniper2947  [22 Ağustos 2007, 09:00]
Kart aidatından yoruldum artık. Muhtemelen yine de "almak zorundayız" falan diyeceklerdir. Artık istemiyorum. Her yerde "yasal değil alamazlar" veya "ben şikayet ettim iptal oldu" diye bas bas bağırıyorlar.

Bu aidat olmazsa olmaz ise ben kartımı kapattırmak istiyorum. ** Bankası'nın üyelik aidatı 25 YTL imiş, en azında 5 YTL mi kurtarırım.
Ayrıca Hsbc.com.tr deki bize ulaşın menüsü çalışmıyor. Üşenmeden 3 sefer doldurdum (3 ayrı bilgisayarda 3 ayrı zamanda) ama sistem hata verdi.^^

Arkadaşına Gönder

03.09.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ

01.09.2007 sniper2947 Çözüldü kısmını yeni gördüm. Körlük bende özür dilerim. Hsbc hakkındaki şikayetlerimde güler yüz var. 202489 ve 202489 nolu şikayetlerde. Ama ben şikayetimden bir cevap alamadığım için firma ile olan ilişkimi kestim. Saygılarımla

22.08.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.