ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

201375

HSBC İngiltere'de de Üyelik Aidatı Alıyor mu? aspirin67  [14 Ağustos 2007, 09:00]
2000 li yıllarda avantaj kart sahibi olmuştum ve bu kartın üyelik aidatı adı altında hiçbir ücret ödememiştim. Sözleşmemizde de böyle bir olay yoktu.

Neyse kart Hsbc'ye geçince 2 senedir sözleşmesi olmadığı halde benden yasal olmayan şekilde üyelik ücreti aldıklarını fark ettim. 06 Ağustos'ta bankayı aradım. 2 gün sonra tekrar aramamı söylediler tabi telefon çilesi de ayrı olay.

8 Ağustos'ta tekrar aradım. Benimle konuşan memurun üyelik sözleşmesi olmadığını eklemediğini tekrar ekleyerek 10 Ağustos'ta tekrar aramamı söylediler.

Bu arada memurların bana hak verdiklerini ama üyelik ücreti sözleşme olmamasına rağmen almaya devam edeceklerini söylediler. Benim anlamadığım Dünya Bankası olduğunu iddia eden Hsbc aynı olayı İngiltere'de yapabilir mi yoksa Türkiye sömürge mi?^^

Arkadaşına Gönder

14.08.2007 aspirin67 Hsbc hala benim sorunumu çözmedi, 2007 iptal edildi diyorlar ama geçen seneler için işi yokuşa sürüyorlar saygılarımla

HSBC Bank
14.08.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.