ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

200717

HSBC Evimi Haczetti, Daha Ne Alacak? altınvurus  [11 Ağustos 2007, 09:00]
Hsbc'den kredi kartım vardı. 4500 YTL limit vermişti ve çok düzenli kullanıyordum. Birileri beni dolandırınca ticari hayatım bitti ama borçlar üzerime kaldı.

Bu banka beni avukatları aracılığıyla icraya verdi. Avukatları da evimi haczedip kaldırdılar. Şu an evsiz kaldım. Eşim ve çocuğumla ruhsal açıdan bunalıma girdik ama daha hala avukatları bir şeyler daha almak yolunda. Canımdan başka alacağı bir şey de yok, koca banka buna mı kaldı?^^

Arkadaşına Gönder

13.08.2007 altınvurus Merhaba HSBC bu mesajı okuyunca belki şok olmuşsunuzdur eger imkanım olsaydı zaten borcumu öderdim ama böyle avukatlarla iş yapmanız gerçekten beni üzdü ve siz kendinizi dünyanın yerel bankası olarak görüyorsunuz böyle yerel banka olmaz karşonızdaki kişi size daha ne diyebilir ve daha ne yapabilir şimdi bana bunu hibe edin demiyorum ama ilk seferde sizin avukatlarınız bütün esyaları alıp gidiyor ve oradaki insanlarla tartışıyor ben sizi böyle mağdur ederim diye de hakaret ediyor ama insanlarında bir sabrı vardır kimse hiçbirşekilde karşısındakini rencide edecek kadar aşalık olmaması lazım ben size bunu yakıştıramadım gerçekten sizinle k.kartı olarak çok iyi çalışmamız oldu ama sorunumu anlattım neden anlamamak için direniyorsunuz ona bir amlam vermiş değilim lütfen sizden anlayış bekliyorum saygılarımla

HSBC Bank
13.08.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik incelemeler yapıldıktan sonra yetkililerimize gerekli paylaşımlar yapılmıştır. Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.