ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

200677

HSBC Kart Aidatı Uğruna Beni Kaybetti gnogno  [11 Ağustos 2007, 09:00]
Kredi kartını 3-4 yıldır sorunsuz kullandığım ve harcama miktarımla iyi bir müşterisi olduğumu düşündüğüm Hsbc Bankası, yine Ağustos 07 ekstreme 40 YTL kart bedeli kesintisi uygulayınca, kredi kartımı iptal etmeye karar verdim.

Müşteri yardım hattını aradığımda, görevli uzun süre kanunları okudu ve bunun yasal hakları olduğunu belirtti. Ben de müşteri hakkımı kullanarak, kredi kartımı kapatmalarını rica ettim.

Neyin karşılığında bu hizmet bedelini aldıklarını bilmediğim bütün bankalar için aynı uygulamayı yapmaya karar verdim.
Buraya yazma sebebim ise, kredi kartımı kapatma kararımın yıllık aidat yüzünden olduğunun, Hsbc Bankası tarafından bilinmesini istemem.

Bu şikayete yine yazılı olarak, ilgili kanun maddelerini yazacaklarsa lütfen zahmet etmesinler, telefonda yeteri kadar dinledim. Yalnız telefondaki yetkili, kart iptal olduğu için, bu son kart bedelinin yansıtılmayabileceğini söyledi.

Umarım Hsbc bu 40 YTL 'yi almaz. Hsbc, iyi bir müşterisini, ben de yoğun kullandığım bir kredi kartımı kaybettim. Kazanan kim oldu, bilmiyorum?^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
13.08.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.