ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

198684

HSBC'den Bireysel Kredi Ödemesinde Her Ay Hesap İşletim Ücreti cihansok  [06 Ağustos 2007, 09:00]
Hsbc'den bireysel kredi kullandım. Elimdeki ödeme planına göre her ay 125,16 YTL ödemem gerekiyor. Ama her ay Hsbc'den gelen ekstreye göre 3 YTL de hesap işletim ücreti ödüyorum.

Bu krediyi kullanırken bu ücret bana belirtilmemişti. İmzaladığım sözleşmede var mıydı bilmiyorum ama elimdeki ödeme planında böyle bir ücret yok. Kredim 36 aylık ve bu sürede toplam 108 YTL hesap işletim ücreti ödeyeceğim. Bu ücret bence anlamsız ve bana geri ödenmeli. ^^

Arkadaşına Gönder

09.08.2007 cihansok Bana email ile gelen detaylı bilgi insanın okumaya sıkılacağı türden bir kalabalık. Krediyi kullanırken hesap işletim ücretinden bahsedilmemiş. Ödeme planında da yok. Her ay alınan bu ücret anlamsız.

HSBC Bank
06.08.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız ücret uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.