ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

198045

HSBC'nin Vermeyi Vaat Ettiği Kredi! corelx3  [03 Ağustos 2007, 09:00]
cep telefonumdan aradılar. Kredi verelim dediler. Kredi faizi de oldukça uygun yani 1,49. İhtiyacım olduğundan değil ama kabul ettim. Neyse bazı bilgiler istediler. Ben de samimiyetle cevap verdim. Tabii aylık gelirimi sorduklarında 2000–2500 YTL arasında değişiyor dedim.

4 gün sonra cep telefonuma bir mesaj geldi. Krediniz onaylanmıştır istediğiniz HSBC şubesine nüfus cüzdanı fotokopinizi bırakmanız yeterlidir dediler. Gittim ve ön onaylı kredi başvurum var dedim. Meğer benim kredim ön onaylı değilmiş. Ve belirttiğim gelir üzerinden vergi levhamda 30000 YTL gelir görünmesi gerekiyormuş.

Benim müşterim olan birçok şirket var. Hepsinin vergi matrahında zarar göründüğü halde istediği krediyi çekebiliyorlar. Çok ilginçtir benim vergi levhamda ise 3 yıldır kar görünüyor. Anlayamadığım neden beni meşgul ediyorsunuz. Şubede beklerken oradaki bayan bana bir de kredi kartı almalısınız yoksa krediniz onaylanmaz dedi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Anlaşılan o ki HSBC kredi kartı olmayanları cepten arayıp kredi vereceğiz diye zorunlu kredi kartı sahibi yapıyor. Yeniden bir bankacılık anlayışı üzerinde durmaları lazım.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
03.08.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.