ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

196114

HSBC'nin İnatla İmzalatmak İstediği Yeni Sözleşme! mksamur  [28 Temmuz 2007, 09:00]
HSBC'ye ait kredi kartı müşterisiyim. Bankadan kart aidatı talebim oldu. Bundan 1 hafta sonra bankamatik kartımı yanlış şifre nedeniyle alıkoydu. İlgili şubeye kartımı almak için gittim. Görevli önce bana iade tutanağı imzalatmak istedi imzaladım. Sonra da, bilgilerinizi güncellememiz lazım diyerek ek kart başvuru kısmını da içeren bir hazır evrak imzalamamı istedi. Bilgi güncellememi 1 ay önce bankanın müşteri hizmetlerini arayarak yaptığımı belirtmeme rağmen ısrar etti.

Ek kart almak istemediğimi evrak üzerine not düşerek imzaladım. İşlemlerimin bitmesi gerekirken bana yeni bir yazı getirerek onu da imzalamamı istedi. Reddettim, bunun yeni bir sözleşme olduğunu ve imzalamayacağımı, kartın iadesi için böyle bir şartın olmamasına rağmen bunun işletme politikaları olduğunu belirttiler. Yapılmak istenen eski sözleşmeden doğan haklarımı, yeni sözleşme ile geçersiz kılmak, eski sözleşmeden sonra tüketici lehine çıkan kanunlardan yararlanmamı engellemekti. Yapılanı kınıyorum.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
31.07.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, irtibat telefonlarından ulaşılmaya çalışılmış, ancak ulaşılamaması nedeni ile, formda belirttikleri e-mail adresleri aracılığı ile detaylı bilgi verilmiştir.

Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.