ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

193892

HSBC Kart Aidatına Son Versin emrahöz  [21 Temmuz 2007, 09:00]
Dün elime ulaşan hesap bildirim cetvelimde korkulu rüya, kart aidatını gördüm. Zaten biz yeteri kadar harcama yapmışız, sırtımızdan bir ton para kazanılmış, bu kadar büyük olduğunu düşündüğümüz banka 10 lira kazanca muhtaç mı kaldı?

Müşteri temsilcisi ile görüştüğümüzde ise kelime oyunları ile karşılaştım. “Biz bir bedel belirtmedik ama sözleşmenizde alacağımızı imzalattık” diyorlar.

Bir insanı bu kadar küçük düşüren bir işlem olabilir mi? Bu bedeli ödemek istemiyorum. Çokta diretirlerse kartımı iptal ederim yine ödemem. ^^

Arkadaşına Gönder

27.07.2007 emrahöz HSBC için bulunduğum şikayet sonucunda firma çalışanları beni aramak zahmetinde bulunmayıp standart bir mail ile cevap vermişlerdir. Benim memnuniyetim hiçbir şekilde sağlanamamış ve bana sorulmadan memnuniyet işareti konulmuştur. Diğer arkadaşlarımı yanıltmaması için o işaretin kaldırılmasını istiyorum. HSBC sorunu çözememiş ve böyle yollara başvurmuştur.% 195527

HSBC Bank
23.07.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.