ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

193765

HSBC Beklemek İstemedi ve Telefonu Kapattı patikpiyale  [21 Temmuz 2007, 09:00]
Haziran ayında kredi kartım için şifre alabilmek amacıyla Hsbc'nin müşteri hizmetlerini aradım. Güvenlik sorularına cevap verdikten sonra iki sene önce çalıştığım işyerinin adres ve telefonu soruldu.

Doğal olarak hatırlayamadım ve müşteri temsilcisi bayandan beklemesini rica ettim. Hemen internetten bakıp söyleyebileceğimi ilettim. Fakat kişi görüşme süresinin uzayacağını, kapatıp tekrar aramam gerektiğini belirtti.

Arayan bendim ve bu tavır bana çok kaba geldi. Sonuçta bu tavır karşısında kartımı iptal ettirdim ve Hsbc'ye bir şikayet maili yazdım.

Bir ay kadar bir süre olmasına rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. Sonuç nedir; ilgisiz banka.^^

Arkadaşına Gönder

11.08.2007 patikpiyale İrtibat bilgilerim doğru olduğu halde tarafıma ulaşılıp bilgi verilmemiştir.

HSBC Bank
23.07.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, irtibat telefonlarından ulaşılmaya çalışılmış, ancak ulaşılamaması nedeni ile, formda belirttikleri e-mail adresleri aracılığı ile detaylı bilgi verilmiştir.

Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.