ŞikayetVar

Sonraki >>

HSBC Bank

192819

HSBC'nin Anlamsız Sanal Kart Kuralları! encoder  [18 Temmuz 2007, 09:00]
HSBC'de 2005 yılından beri banka hesabım ve Advantage ek kredi kartım mevcut. Bu seneye kadar HSBC şubesi ve ATM'si yaşadığım bölgede açılmadığı için banka hesabımı ve kredi kartımı fazlaca kullanamıyordum. Fakat geçtiğimiz ay içinde bulunduğum bölgede ATM ve şubesi açılınca artık başka bir bankaya olan bağımlılığımı bitirip HSBC ile çalışmaya karar verdim.

Ama ne yazık ki benim için her şeyden önemlisi internette alışveriş yaparken güvenliği sağlamak için gerekli olan sanal kartı oluşturabilmek için mutlaka asıl kart sahibi olmak gerekiyormuş. Diğer banka sadece ATM kartı sahibi olanlara sanal kart oluşturma imkanı veriyor ve kartın üstüne ne kadar para yüklerseniz o kadar alışveriş yapma imkanınız doğuyor. Ayrıca o kartla paranız kadar alışveriş yapıp bir o kadarda bonus kazanabiliyorsunuz.

Hsbc böyle bir imkanı neden müşterilerine sunmuyor? Akılları sıra herkesi asıl kart sahibi yapıp yıllık kart ücreti alarak diğer bankalara karşı bakın sizden daha fazla müşterimiz mevcut hem de size nazaran daha fazla para tırtıklıyoruz mantığıyla mı hareket etmek istiyorlar anlayabilmiş değilim.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
18.07.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamız uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.