191822 |

| HSBC Kredi Kartına Ücret Kesiyor!
aytugbuyuk
[14 Temmuz 2007, 09:00]
5464 sayılı banka kartları ve kredi kartları kanununun sözleşme ve genel işlem şartlarını düzenleyen 24/4 maddesinde ‘kart hamilinin yaptığı işlemler nedeni ile sözleşmede yer almayan faiz, komisyon veya masraf gibi adlar altında hiçbir şekilde ve surette ödeme talep edilemez ve kart hamilinin hesabından kesinti yapılamaz. Sözleşmede kart hamilinin hakları zedeleyici ve kart çıkaran kuruluş lehine tek taraflı haksız şartlar sağlayan hükümlere yer verilemez' denilmektedir.
Hala ısrarla birçok kişiden bu paranın kesilmesine anlam veremiyorum, lütfen gereğini yapın.
"Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajına yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulaması ile ilgili olarak e-mail aracılığı ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır."
Şeklinde bir otomatik mesaj alacaksam da sağ olun kalsın, diğer bir ton aidat ile ilgili şikayette bu mesaj gözüküyor. Aidatı iade ediyor musunuz etmiyor musunuz onu yazın cevap olarak. Bu sorunun çözümü bu çünkü.% |